Svensk Elstandard
Svensk Elstandard
Kontakta oss
Fastställer all svensk standard inom elområdet

Bli Diamantsponsor för
IEC General Meeting 2020

Är ni ett av Sveriges ledande teknikföretag? Som en av tre exklusiva partners till SEK Svensk Elstandard finns nu en unik möjlighet att representera svenskt näringsliv vid IEC General Meeting i Stockholm 2020.

Ett exklusivt värdskap

Som Diamantsponsor får ert företag stå värd under en av de tre mest betydande tillställningarna på konferensen: öppningsceremonin, galamiddagen eller avslutningsceremonin. Det innebär att ni får möjlighet att presentera ert företag och er verksamhet för 1500 internationella experter och företagsledare. Ni får också sätta er prägel på tillställningen genom till exempel utformningen av lokalen, menyn eller placeringskorten. Möjlighet att välja underhållning eller andra överraskningar under någon av de stora tillställningarna finns också och brukar vara mycket uppskattat.

Representera svenska företag vid presskonferensen

Vid presskonferensen som hålls i samband med IEC General Meeting i Stockholm representerar ert företag som huvudsponsor svenskt näringsliv och svenska företag. Som en av tre exklusiva partners syns också ert företag i pressmeddelandet.

Arrangera en Technical Visit

Genom att arrangera en Technical Visit på ert företag får ni möjlighet att i studiesyfte visa upp innovationer och intressanta delar av er verksamhet. Vilket kan ge möjlighet till unikt kunskapsutbyte med deltagarna.

Exklusivt sponsorskap vid kommittémöten

Som Diamantsponsor får ni exklusivt sponsra upp till fem tekniska kommittémöten. Det innebär att ni har möjlighet att anordna event i anslutning till de kommittémöten ni väljer ut. Ni kan till exempel arrangera café, bjuda på drinkbiljetter eller installera en hel after work-bar.

VIP-lounge

Som Diamantsponsor får ni en egen del i en VIP-lounge på Stockholm Waterfront, som ni har fri tillgång till under hela veckan. Hit har ni möjlighet att bjuda in experter eller specifika personer som ni vill lära känna lite mer.

Dessutom innebär ett huvudsponsorskap, Diamant, att ni får:

 • En större, centralt placerad utställningsyta med egen personal vid
  IEC General Meetings huvudmöten.
 • Möjlighet att boka privata enskilda industrimöten.
 • Synlighet med företagslogo i alla större lokaler under IEC General meeting.
 • Exponera ert företag och verksamhet med redaktionell nyhetstext i
  SEK Aktuellt som distribueras till SEKs samtliga medlemsföretag.
 • Bifoga presentationsmaterial och profilprodukter i välkomstpaket som delas ut till samtliga 1500 internationella beslutsfattare vid IEC General Meeting i Stockholm 2020.
 • En helsidesannons i sponsorprogrammet som delas ut till samtliga internationella deltagare vid IEC General Meeting i Stockholm 2020.
 • Stående omnämnande som Diamantsponsor med kortare företagspresentation i SEK Aktuellt och på SEKs hemsida från det att avtal tecknas fram till IEC General Meeting 2020.
 • Exponeras med logotype på den internationella registreringswebbsidan för IEC General Meeting 2020.  Krister Elfgren

  SEK Svensk Elstandard

  Försäljningsansvarig

  08-444 14 07

  krister.elfgren@elstandard.se

  Bli Guldsponsor

  SEK_IEC_GM2020_Stockholm_Sponsorskap_guld_Puffbild

  Knyt värdefulla kontakter med världens elektrotekniska expertis, som en av fem guldsponsorer.

  SEK Svensk Elstandard

  Post: Box 1284, 164 29 Kista

  Besök: Kistagången 16, Kista

  E-post: senc@elstandard.se

  Tel: 08-444 14 00

  Members of