Svensk Elstandard
Svensk Elstandard
Kontakta oss
Fastställer all svensk standard inom elområdet

Deltagare från hela världen samlas i Stockholm när SEK Svensk Elstandard står värd för IEC General Meeting 2020. Mötet samlar ledande internationell expertis inom elektroteknisk standardisering – vilket gör IEC General Meeting fullkomligt unikt i sitt slag. Syftet är att stödja och stärka svensk industris konkurrenskraft på den globala marknaden.

En internationell arena för nya kontakter och samarbeten

Fler än 1500 delegater och tekniska experter från några av den elektrotekniska industrins största internationella företag förväntas till Stockholm när konferensen går av stapeln den 5 – 9 oktober 2020.

Tillsammans skapas ett unikt internationellt sammanhang för svenska företag att synas på och verka i. Tanken är att konferensen med möten, seminarier och middagar ska ge nya internationella affärsmöjligheter, utöka det globala standardiseringssamarbetet och uppmuntra kunskapsutbyte med andra innovativa företagskulturer.

Vill du synas i ett globalt sammanhang?

Sverige har idag en stark röst och en ledande roll inom den internationella elektrotekniska standardiseringen och dess strategiska betydelse. Som värdnation är det vår uppgift att ta nästa steg i det arbetet, och vi hoppas att du vill vara med som partner. Ett sponsorskap ger möjlighet att synas i ett internationellt sammanhang och sätta en prägel på mötet.

Vill du vara med?

Kontakta

Krister Elfgren

Försäljningsansvarig

08-444 14 07

krister.elfgren@elstandard.se

Bli Diamantsponsor

SEK_IEC_GM2020_Stockholm_Sponsorskap_diamant_Puffbild

En unik möjlighet att som en av tre exklusiva partners till SEK representera svenskt näringsliv.

SEK Svensk Elstandard

Post: Box 1284, 164 29 Kista

Besök: Kistagången 16, Kista

E-post: senc@elstandard.se

Tel: 08-444 14 00

Members of